JellyPages.com

.:namaku...:.

AHLAN WA SAHLAN

Sebuah blog yang tiada apa....cuma cebisan kenangan sepanjang kehidupan saya.

Semua cerita...mungkin tiada apa utk orang lain...tetapi amat berharga utk saya.

Friday, March 6, 2009

Catatan untuk adik Mardhiah


Entri ini dibuat khusus untuk adik Mardhiah dari http://missunguviolet84.blogspot.com/
yang telah menganugerahkan saya Bestest Follower Awards. Trima kasih...jumpa dia hanya di alam siber, semoga ukhuwwah terjalin.

(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!

Dah tampal yer Mar...hmmmmmmm.

(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper..

Hmmm...bab ni jenuh pikir..tapi spontan juga dapatnyer...he he.

1. Sebab blog Mar cantik,kreatif, seni. mcm2 lagi la......

2. Rupanya Mar ni kenal dgn sepupu kak kat sana...Ust Halim dan Kak Bib.

3. Suka baca cerita2 tentang Lampeter....UK la umumnyer. Especially time 4 musim tuh....

4. You r daily blogger, so blog u sentiasa update....sukeeeeee.

5. Sebab u cantik, baik, bersopan, ada pengetahuan agama gitu. Bertuahnyer bakal suami u..ahaks!

(3) Please let me know when you've done it!!

Okkkkk.....akak dh britau Mar kt chatbox tu...lambat sikit. Biarla orang lain buat dulu...... daaaaaa.

Semoga hubungan silaturrahim kita berpanjangan. Wa ilal liqa`....

3 comments:

UnGu VioLeT said...

tq kak sudi terima award yg tak seberapa dr mar tue.. keep in touch k!!!

ASYIQ said...

Mar..
Puas ati tak dgn 5 sebab tu...?

Sblm ada blog lagi akak dah follow blog Mar. Masa tu lagu adam..benar2 cinta. Wush....tak ada dah ker lagu tu???

Keep in touch dik!

UnGu VioLet said...

puas sgt kak.. thanks yer kak.. ooo, thanks kak.. ade je lagu tue.. saje tukar2 lagu.. selalu2 takut org bosan plak.. :)

Pengikut ASYIQ