JellyPages.com

.:namaku...:.

AHLAN WA SAHLAN

Sebuah blog yang tiada apa....cuma cebisan kenangan sepanjang kehidupan saya.

Semua cerita...mungkin tiada apa utk orang lain...tetapi amat berharga utk saya.

Friday, November 6, 2009

Berikan saya masa...!!!

Salam semua kawan2....

Blog saya dalam proses membaik pulih....

Jangan terkejut.

Rasa tak suka pun ada.

Rasa suka pun ada.

Mungkin akan berubah lagi...

Sedang dalam istikharah!!!!

Berikan saya masa...!!!

12 comments:

atie said...

Salam Kak Asyiq,

Camtik gak... pink lagi ...tapi ambil lah masa coz tamplet tu banyak sangat sampai rambang mata kan...berusahalah

Brahim Nyior said...

Ok dah tu...

Tak payah tambah aksesori, jika ia kurang bermanfaat.

Yang penting, blog anda perlu sentiasa pengisian artikel baru.

Kalau banyak aksesori, tapi kurang dikemaskini, tak baik juga..

Salam..

ticnube said...

muhahahah gud luck arr... harap bertemu dgn pilihan..muhahahah

Abd Razak said...

Salam kak...

Cantik dah blog akak tu...

sI tEDI said...

tulip! saya suka tulip kak

ASYIQ said...

Syukran semua sbb beri respon.

Rasanya cukup dah....bak kata cikgu izzudin, yg penting pengisian bukan rupa.

Hihi...kalau rupa tak elok, pengisian pun tak bagus lagilah haru biru.

Jangan gelak.

Kontraktor tak ada lesen....cam ni laa.

OmbakBaik said...

ye saya juga turut menyukai tulip..kekalkan ia..:D

ni mesti kak asyiq da byk mase nk repair blog ni kan

zai said...

Salam Asyiq..

Tak pe buatlah perlahan2...itu lebih baik dari buat cepat2 tapi hasilnya tak begitu menggalakkan..Zai amat berterima kasih kerana ramai rakan2 blogger menolong mencantikkan blog zai terutama banner kat blog zai yg kat atas tu adalah hadiah dari Ustaz Saifun dari blog Saifun Nizam S.Ag..

Bangga betul dapat kawan2 yg sangat baik camtu..hmmm..

ASYIQ said...

Hurm...

Pilih punya pilih...demi untuk menyelamatkan semua widget sy, sy berpatah balik. Tukar colour je.

Kalau sy pilih layout bunga tulip tu mmg cantik tapi kena ngadap laptop ni dua tiga hari mencari balik link2 kawan2 yg dah hilang dan sebagainya. Bukan sikit masa nak dikorbankan.

Aduhai...banyak kerja rupanya.
)sambil garu kepala yg tak gatal dan mengenangkan paper Form 4 belum habis marking....huhu)

Nnti nk try tak perlu guna link...baca blog kwn2 kt google reader jer then nk komen baru masuk. Ok tak macam tu???

Ada sape2 nak tolong tukarkan layout sy dgn mengekalkan banner kt atas tu then mengekalkan widget2 lain??

Sape?

Sape?

Sayang jg banner tu sbb ianya pemberian seorang rakan blogger yg paling baik hati...hihi.

AiE bAhRi said...

Salam kak,

nak renovate rumah ye...jgn letak byk sgt perkakasan tau.nanti susah nk masuk umah akak..hehe..

Yg sedia ada pon dh cantik kak...

ASYIQ said...

Aie ---> Tak sanggup pulak akak nk mengadap laptop utk mengembalikan widget2 yg ada di sidebar tu....

Byk kerja lain lg nk buat.

Akhirnya kembali kpd corak lama.

Tukar warna aje...

Tapi bunga tulip tu mmg cantik.

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

Pengikut ASYIQ